Minőségpolitika

 

A Betonacél Szerelő Kft. kiszámítható, biztonságos, pontos és ár/érték arányosan betonacél szerkezeti elemek gyártást végzi. Szolgáltatásainak középpontjában a Megrendelő áll. Vállalkozásunk törekszik arra, hogy partnereink igényét a lehető legteljesebb mértékben ismerje, és azoknak megfeleljen. Az igényeknek a szerződésben vállaltak teljesítésével, az elérhető legmagasabb színvonalon igyekszünk megfelelni.

Fenti célok elérése érdekében egy hatékony minőségirányítási rendszert működtetünk, amely garantálja a szolgáltatások állandó, kifogástalan magas színvonalát és a vevők elégedettségét. Törekszünk a mindenkori kínálatot az igényekhez igazítani, azokat az elérhető legmagasabb színvonalon és megbízhatóan teljesíteni.

A Betonacél Szerelő Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy munkatársai mindig felkészülten és udvariasan álljanak a Megrendelők rendelkezésére.

 

Partnereinknek mindig érezniük kell, hogy a Betonacél Szerelő Kft-ben a

„a Mi szakértelmünk az Ön biztonsága” elv érvényesülésére törekszik.

 

Működési területünk folyamatos terjeszkedésével kívánjuk növelni piaci részesedésünket. A minőségi mutatók mérését ellenőrzött és felügyelt körülmények között végzi, a szükséges erőforrások biztosítását fontos feladatának tekinti.

 

Működési területünkön azonosítottuk a ránk vonatkozó jogi követelményeket, melyeknek meg kívánunk felelni.

Minőségirányítási rendszerünket a változó jogszabályi, szabványi, megrendelői elvárásokhoz és igényekhez igazodva folyamatosan alakítjuk, annak érdekében, hogy hatékony szolgáltatással Megrendelőink elégedettsége folyamatosan emelkedjen.

Alvállalkozóinktól elvárjuk és megköveteljük a kifogástalan minőséget és a jogkövető magatartást.

A Betonacél Szerelő Kft. vezetése rendelkezésre bocsátja a minőségtudatos munkavégzéshez, valamint az irányítási rendszer működéséhez szükséges erőforrásokat: a megfelelő személyzetet, a kellő eszközöket, információkat, módszereket, ismereteket, és a fejlesztéshez szükséges lehetőségeket.

Dolgozóink számára rendszeres oktatásokat tartunk, ezzel is tudatosítjuk tevékenységük minőségre és környezetükre gyakorolt hatását. A minőségirányítási célok alapján, a minőségpolitikában foglaltak megvalósítása minden dolgozóra vonatkozóan kötelező érvényességű.

 

Nyilvánossá tesszük politikánkat, és ezen tevékenységről folyamatosan informáljuk partnereinket.

  

Debrecen, 2012.02.01.

 

                                                                                                              dr. Herbák János

                                                                                                             ügyvezető igazgató

 

 

Hagyj üzenetet!
Jelenleg elérhető
Ügyintézőnk 07:30-15:30 óra között válaszol kérdéseire!