Minőségpolitika

 

A Betonacél Szerelő Kft. kiszámítható, biztonságos, pontos és ár/érték arányosan betonacél szerkezeti elemek gyártást végzi. Szolgáltatásainak középpontjában a Megrendelő áll. Vállalkozásunk törekszik arra, hogy partnereink igényét a lehető legteljesebb mértékben ismerje, és azoknak megfeleljen. Az igényeknek a szerződésben vállaltak teljesítésével, az elérhető legmagasabb színvonalon igyekszünk megfelelni.

Fenti célok elérése érdekében egy hatékony minőségirányítási rendszert működtetünk, amely garantálja a szolgáltatások állandó, kifogástalan magas színvonalát és a vevők elégedettségét. Törekszünk a mindenkori kínálatot az igényekhez igazítani, azokat az elérhető legmagasabb színvonalon és megbízhatóan teljesíteni.

A Betonacél Szerelő Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy munkatársai mindig felkészülten és udvariasan álljanak a Megrendelők rendelkezésére.

 

Partnereinknek mindig érezniük kell, hogy a Betonacél Szerelő Kft-ben a

„a Mi szakértelmünk az Ön biztonsága” elv érvényesülésére törekszik.

 

Működési területünk folyamatos terjeszkedésével kívánjuk növelni piaci részesedésünket. A minőségi mutatók mérését ellenőrzött és felügyelt körülmények között végzi, a szükséges erőforrások biztosítását fontos feladatának tekinti.

 

Működési területünkön azonosítottuk a ránk vonatkozó jogi követelményeket, melyeknek meg kívánunk felelni.

Minőségirányítási rendszerünket a változó jogszabályi, szabványi, megrendelői elvárásokhoz és igényekhez igazodva folyamatosan alakítjuk, annak érdekében, hogy hatékony szolgáltatással Megrendelőink elégedettsége folyamatosan emelkedjen.

Alvállalkozóinktól elvárjuk és megköveteljük a kifogástalan minőséget és a jogkövető magatartást.

A Betonacél Szerelő Kft. vezetése rendelkezésre bocsátja a minőségtudatos munkavégzéshez, valamint az irányítási rendszer működéséhez szükséges erőforrásokat: a megfelelő személyzetet, a kellő eszközöket, információkat, módszereket, ismereteket, és a fejlesztéshez szükséges lehetőségeket.

Dolgozóink számára rendszeres oktatásokat tartunk, ezzel is tudatosítjuk tevékenységük minőségre és környezetükre gyakorolt hatását. A minőségirányítási célok alapján, a minőségpolitikában foglaltak megvalósítása minden dolgozóra vonatkozóan kötelező érvényességű.

 

Nyilvánossá tesszük politikánkat, és ezen tevékenységről folyamatosan informáljuk partnereinket.

  

Debrecen, 2012.02.01.

 

                                                                                                              dr. Herbák János

                                                                                                             ügyvezető igazgató

 

 

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 07:30-15:30 óra között válaszol kérdéseire!