Szechenyi2020

Kedvezményezett neve: Betonacél Szerelő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Gyártó eszköz és infrastrukturális beruházás a Betonacél Szerelő Kft. termelési kapacitásainak bővítése érdekében

A szerződött támogatás összege: 63 739 250.- Ft

A támogatás mértéke %-ban: 50%

A projekt tartalmának bemutatása: 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG GYÁRTÓ ESZKÖZ ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁS A BETONACÉL SZERELŐ KFT. TERMELÉSI KAPACITÁSAINAK BŐVÍTÉSE ÉRDEKÉBEN

A BETONACÉL Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság 2015 májusában 63,74 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázati kiíráson. A beruházás keretében eszközbeszerzés és infrastrukturális beruházás valósult meg.

A Betonacél Szerelő Kft. 2005.06.09. napon lett alapítva. Építőipari termékek gyártásával, betonacélok, acélcsövek, szerkezeti rúd-és idomacélok, lemezek nagykereskedelmével, valamit betonacél megmunkálásával és helyszíni szerelésével foglalkozik.

Vállalkozásunk célja, hogy exporttevékenységének növelésével és magas hozzáadott értékkel bíró tevékenységével a régió kiemelkedő vállalkozása legyen. Céljaink elérése érdekében fontos a vállalati termelékenység növekedése, a költséghatékonyság emelése, és a technológiai fejlesztések. A 3 terület együttes fejlesztése eredményeként a külföldi piacokon is versenyképes vállalatként tudunk bővülni.

A cél elérése érdekében fejlesztésünk egyik eleme az új termelő eszközök működtetéséhez szükséges infrastrukturális beruházáson belül 50 kW összteljesítményű napelemes rendszer telepítése volt. A megújuló elektromos áram termelő rendszer cégünk részére olyan beruházást tett lehetővé, melynek eredményeképpen a cégben használt új gyártó gépek egyre növekvő energia használatát, és az ezzel járó magas kiadásokat kívánjuk a jövőben csökkenteni, célunk, hogy a gyártóeszköz kapacitásfejlesztéssel folyamatosan növekvő volumenű, gyártáshoz szükséges villamos energiát cégünk környezetbarát módon és gazdaságosan biztosítsa.

Projektünk másik eleme a gépbeszerzés nem csak meglévő kapacitásunkat fejleszti, de az általa elérhető volumennövekedésnek köszönhetően új piacokat is meg tudunk célozni. A beszerzett gépek, eszközök és szoftverek mindegyike a kapacitásbővítést szolgálja. Cégünk a technológiai fejlesztésekkel tudja biztosítani, hogy termékei színvonala továbbra is magas színvonalú legyen.

Beruházásunk megvalósulása eredményeképp vállalkozásunk a nemzetközi piacon képes nagy volumenű betonacél-gyártási megrendeléseket szerezni. Büszkén mondhatjuk, hogy már most is tárgyalásokat folytatunk cseh, osztrák, szlovák cégekkel, akiknek árajánlatot adtunk nagy volumenű építőipari munkákhoz szükséges vasbeton ellátásra. A megrendelők elvárják, hogy jó minőségben, rövid határidőn belül szállítsuk a megrendelt betonacélt, hiszen az építőiparban a gyors teljesítés elengedhetetlen.

A fent leírtak alapján az infrastrukturális fejlesztés és gépbeszerzés a hozzáadott érték növekedési potenciálunkat növeli, új hálózatokba enged bekapcsolódni, sőt exportpiaci jelenlétünk lehetőségét is emeli.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2016. július 27.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00189

A vállalkozás adatai:

Cég elnevezése:                   Betonacél Szerelő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített elnevezés:            Betonacél Szerelő Kft.

Székhely:                              4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 2.

Fióktelep:                             1211 Budapest, Varrógépgyár utca 6.

Megalakulás:                        2005. június 9.                    

Tevékenységek:                   4674'08   Fémáru, szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelme

                                             4299'08   Egyéb m.n.s. építés

                                             4399'08   Egyéb speciális szaképítés m.n.s.

Statisztikai számjel:              13520601-4674-113-09

Adószám:                             13520601-2-09

Cégjegyzékszám:                 09-09-011683

MKIK nyilvántartási szám:    19A22521

Elérhetősége: Debrecen, Balmazújvárosi út 2.

                       Tel: 06-52/311-746
                       Fax: 06-52/426-431

Nyitva tartása: Hétfő – péntek       7:00 – 16:00
                        Szombat                7:00 – 12:00

E-mail cím: janos.herbak@betonacelszerelo.hu

A vállalkozás tevékenységeinek rövid bemutatása:

  • A Betonacél Szerelő Kft. 100 % - ban magyar tulajdonú vállalkozás. A cég megalakulásakor fő tevékenységi köre vasáru – betonacél kis- és nagykereskedés.
  • A Betonacél Szerelő Kft. székhelye Debrecen, Balmazújvárosi út 2. szám alatt található. Budapesti fióktelepünk Budapest, Csepel Varrógépgyár utca 6. szám alatt található. A debreceni és a Budapest – csepeli telephelyeink korszerű logisztikai feladatok ellátására alkalmasak. 
  • Cégünk jelentős árbevétele betonacél megmunkálásából és helyszíni szerelésből származik, illetve építőipari termékek – betonacélok, acélcsövek, szerkezeti rúd – és idomacélok, lemezek nagykereskedelméből.
  • Termékeinkhez a gyártómű által kiállított minőségi bizonyítványt adunk.
  • A betonacél megmunkálását a megrendelő által rendelkezésünkre bocsátott gyártási terv alapján a legújabb SCHNELL típusú automata vágó és hajlító gépsorral, a debreceni telephelyünkön 1200 m² - es fedett csarnokban napi 50 tonna, a Budapest - csepeli telephelyünkön 5600 m² - es fedett csarnokban napi 150 tonna kapacitással vállalunk.
  • Betonacél helyszíni szerelését megrendelőink igénye szerint minősített alvállalkozóinkkal végezzük.

A kínált termékek, szolgáltatások:

TERMÉKEK
- Betonacél
- Hegesztett háló
- Csövek
- Gerendák
- Idomacélok
  - Köracél
  - Laposacél
  - Négyzetacél
  - Szögacél
  - T Acél
  - U ACÉL (hidegen alakított)
- Lemezek
  - Bordás
  - Hidegen hengerelt
  - Horganyzott
  - Melegen hengerelt
- Zártszelvények
- Egyéb termékek

SZOLGÁLTATÁSOK
- Armatúra gyártás
- Betonacél előkészítés
- Betonacél szerelés
- Kiszállítás

Az utolsó frissítés időpontja: 2016. 09. 09.

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 07:30-15:30 óra között válaszol kérdéseire!