• Email: info@betonacelszerelo.hu

A fekete lágyhuzalról röviden

fekete lágyhuzal számos területen képes tökéletesen megállni a helyét, ami kiváló minőségének és széles választékának köszönhető.


fekete lágyhuzal, más néven kötöződrót a többi huzalhoz hasonlóan kör keresztmetszetű, hengerelt, húzott, vagy sajtolt acélipari termék, amelyet számos felhasználási területen alkalmaznak, mivel többféle átmérőben is beszerezhető. A fekete lágyhuzalt az előállítása során számos kezelésnek - így például hőkezelésnek - vetik alá, amelyeknek köszönhetően megváltoznak az alapvető tulajdonságai, így például jobban ellenáll a korróziónak, lágyabbá válik, azaz könnyebben kezelhető, de a szakítószilárdsága is megnő.

fekete lágyhuzal alkalmazási területei a háztartásoktól kezdve egészen az ipar különféle ágazataiig gyakorlatilag mindent lefednek. Fekete lágyhuzallal futónövények, vagy veteményesek számára készíthető merevítés, de kötözőhuzalként is alkalmazható, a másik véglet pedig az építőiparban használatos betonacél elemek egymáshoz rögzítése. A fekete lágyhuzal - fentebb taglalt tulajdonságai okán - minden felhasználási területen tökéletesen megállja a helyét, hiszen tartós, ellenálló, emellett pedig kifejezetten kedvező áron szerezhető be.

fekete lágyhuzalt nem a vezetékeknél megszokott  hosszban mérik, hanem kilogrammban, mivel a megvásárlása tekercsekben lehetséges. Kínálatunkból is így szerezhető be, ráadásul kifejezetten kedvező áron, és a tőlünk megszokott, kiváló minőségben. Többféle méretet biztosítunk, melyek közül egyszerűen választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt. Más termékeinkkel együtt vásárolva egyszerre juthat hozzá az építkezéshez szükséges, acélból készült segédanyagokhoz. Tekintse meg széles választékunkat, majd döntsön a minőség mellett Ön is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne fekete lágyhuzalokat vásárolni, illetve, ha kérdése lenne termékeinkkel és árainkkal kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot kollégáinktól!

A fekete lágyhuzalról röviden