• Email: info@topsteel.hu

A szerkezeti acél és amit tudni érdemes róla

Szerkezeti acél többféle kivitelben, megfizethető áron, megbízható cégtől rendelhető. Forduljon hozzánk Ön is bizalommal részletes tájékoztatásért!


Napjainkban az acél az ipar szinte minden területén használatos, sőt, egyenesen nélkülözhetetlen alapanyag. Remek mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul a technika fejlődésének köszönhetően folyamatosan egyre jobb minőségben tudják előállítani. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy mi is pontosan az a szerkezeti acél és milyen helyzeteben van rá szükség.

szerkezeti acél olyan acél, ami 0,2%-nál kevesebb szenet tartalmaz. Alkatrészek előállítására használják, de csővezetékek, hidak, daruk, járművek is készülnek belőle. Ez többek között annak is köszönhető, hogy rendkívül változatos formákban lehet előállítani. Létezik például idomacéllaposacélnégyzetacélT-acélszögacélköracélacéllemez, de acél gerenda is és persze különféle zártszelvények. Cégünk legnagyobb mennyiségben az S235 minőségű acélt forgalmaz, de ettől eltérő minőség, például S275, S355 is elérhető. Az S235 jelölésű szerkezeti acélok remekül hegeszthetőek.

Csapatunk készséggel áll ügyfelei rendelkezésére különféle tartók, rúdanyagok, lemezek, zártszelvények és profilok, valamint csövek szerkezeti acélból való biztosításával kapcsolatban. UPNIPEHEA és HEB gerendák is megrendelhetők. Termékeinket rövid szállítási határidővel tudjuk biztosítani, méghozzá kiváló ár-érték arányban.

Amennyiben Ön is a szerkezeti acélok iránt érdeklődik, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, lépjen velük kapcsolatba akár még a mai nap folyamán! Válasszon minket, ha tapasztalt cégre és ügyfélközpontú szolgáltatásra van szüksége!

A szerkezeti acél és amit tudni érdemes róla