• Email: info@betonacelszerelo.hu

Acél zártszelvények

Zártszelvények forgalmazása kiváló minőségben, kedvező áron és széles választékkal – vásároljon Ön is nálunk!


Zártszelvények forgalmazása kiváló minőségben, kedvező áron és széles választékkal – vásároljon Ön is nálunk!

Acél zártszelvényekre számos esetben lehet szükség: főként az építő- és a gépiparban használatosak, de a ház körüli felhasználásuk is gyakori. Kedvező áruk és kiváló tulajdonságaik okán méltán szerepelnek kiemelkedő helyen nem csak a szakemberek, de a barkácsolással hobbiként foglalkozó magánemberek beszerzési listáján is.

Az acél zártszelvényeket valóban ezerféle feladatra lehet alkalmazni: épülhet belőlük kerítés, csarnok, üvegház, kapu, terasz, vagy galéria egy nagy belmagasságú ingatlanban, de akár bútorok, különféle műhelyberendezések és akár kisebb épületek is készíthetőek zártszelvények felhasználásával, csupán egy ügyes kezű barkácsolóra, vagy egy szakemberre van szükség mindehhez.

zártszelvény neve a kialakításából fakad, ugyanis zárt oldalú, amelyek egy "üreget" vesznek körbe, azaz gyakorlatilag egy négyzetes alakú csőről van szó. Ennek köszönhetően a zártszelvények kiemelkedően erősek, stabilak, és ez természetesen tovább fokozható a falvastagság növelésével is, amely 1,5-től akár 4 milliméterig bármennyi lehet, de többnyire egész számú. Ami az acél zártszelvények hosszát illeti, 6 folyóméter szálhosszban kaphatóak. Természetesen minden típushoz és mérethez kapható végdugó is, ami megvédi az acél zártszelvény falának belső oldalait a szennyeződésektől és korróziótól.

Amennyiben zártszelvényekre lenne szüksége, illetve, ha kérdése lenne termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Acél zártszelvények