• Email: info@betonacelszerelo.hu

Betonacél és betonvas forgalmazása, hajlítása és méretre vágása

betonacél és betonvas méretre vágásának és hajlításának előre elvégzése nem csak megkönnyítheti, de fel is gyorsíthatja az építkezés munkálatait.


Bármilyen építkezésről is legyen szó napjainkban, betont minden esetben alkalmaznak hozzá; az alapok egész biztosan betonból készülnek, de a födémgerendákat, áthidalókat és más elemeket is ebből a kifejezetten erős, strapabíró, időtálló anyagból állítják elő. A stabilitást minden esetben a beton megerősítésével érik el, amihez a betonacél és betonvas a legmegfelelőbb anyag. A betonvas és betonvas többféle átmérővel és szálhosszúsággal készül, hogy minden igénynek képes legyen megfelelni, azonban a kivitelezés során a betonacélt és betonvas​​​​​​​at méretre vágni, illetve hajlítani is szükséges, hogy tökéletesen illeszkedjen az épület méreteihez.

A betonacél vágása viszonylag egyszerű feladat, hiszen akár egy kézi fémfűrésszel is megoldható, ám igen fáradságos, hosszadalmas és időrabló feladatról van szó, ami sok esetben nem megengedhető. Persze más eszközök is rendelkezésre állnak ehhez a munkához, de egy irodaház, vagy bármilyen nagyobb komplexum esetében az erőforrások elaprózása komoly késedelmet jelenthet a munka befejezésére nézve. Érdemesebb és hatékonyabb a betonacél méretre vágását inkább egy erre szakosodott, megfelelő berendezésekkel rendelkező vállalkozásra bízni, hiszen így elkerülhető a késés, és az érdemi munkára lehet koncentrálni.

Ugyanez a helyzet a betonacél és betonvas hajlításával, egyetlen különbség azonban akad: a hajlítást kézi erővel szinte lehetetlen elvégezni, vagy, ha mégis, a végeredmény köszönőviszonyban sem lesz az elfogadható szinttel; ehhez speciális hajlítógépre van szükség. Ezt tehát nem csak érdemes, de egyenesen muszáj egy partnercégre bízni, de lehetőleg olyanra, amely nem csak a termék minőségét, hanem a határidőket is szem előtt tartja.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a betonacél és betonvas méretre vágásának és hajlításának lehetősége iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Betonacél és betonvas forgalmazása, hajlítása és méretre vágása