• Email: info@topsteel.hu

Betonacél és betonvas gyártás

Betonacél és betonvas-gyártó üzemünkben automata és kézi gépekkel végzünk betonacél és betonvas vágást és hajlítást 8mm és 32mm közti átmérőre.

Néhány szó a betonacél és betonvas előkészítésről

A betonacél és betonvas előkészítés a betonacél és betonvas megrendelés szerinti méretre vágását, hajlítását és kötegelését jelenti. Mi a Betonacél Szerelő Kft-nél a debreceni és budapesti telephelyeinken pontosan ennek a munkafolyamatnak az elvégzésére rendezkedtünk be. A megrendelői igények kielégítése érdekében telehelyeinket korszerű gépekkel szereltük fel, így képesek vagyunk a kedvező árak mellett a rövid határidőket is tartani.

Miért is jó ez Önnek?

Előkészített betonacél és betonvas alkalmazása azért is előnyös a megrendelő számára, mert a betonacél és betonvas vágásakor keletkezett maradék anyagokkal már nem kell foglalkoznia. Ha tőlünk rendel előkészített betonacélt és betonvasat, akkor Önnek nem keletkezik haszontalan hulladék anyaga, csak annyi betonacélt és betonvasat kell megvásárolnia, amire valóban szükség van a beépítéskor. Az előkészítés utolsó lépéseként a kötegeket egy gyári azonosítóval - címkével látjuk el. Az általunk használt címke amellett, hogy időjárásálló, tartalmazza a megrendelés valamennyi fontos elemét és a beépítéskor a beazonosításhoz szükséges alakzatokat, adatokat is.

 

A nagy terhelésnek kitett épületekben szinte biztosan betonacél és betonvas kerül felhasználásra annak érdekében, hogy a szerkezet ellenálljon a súlyosabb igénybevételnek. A betont acélszálakkal erősítik meg, így sokkal nagyobb lesz a szakítószilárdsága és a hagyományos beton maximális terhelhetőségének a többszörösét is kibírja. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a betonacél és betonvas megmunkálást olyan profi cégre bízzuk, ahol képzett szakemberek dolgoznak a legkorszerűbb eszközökkel és módszerekkel.  

Betonacél és betonvas gyártás szakértőktől

betonacél gyártásaA beton napjaink egyik legelterjedtebb építőanyaga: a családi házaktól kezdve minden épületben megjelenik kisebb-nagyobb mértékben. Ugyan már önmagában is rendkívül stabil anyag, ám a stabilitás maximalizálása érdekében szüksége van plusz merevítésre, amit betonacél és betonvas gyártásával, majd beépítésével szokás megoldani.

betonacél és betonvas gyártása annak érdekében fontos, hogy az elkészült betonépítmények szilárdsága fokozható legyen. A vasbetonban a nyomófeszültséget a beton veszi fel, ugyanis jól ellenáll a nyomásnak, a húzószilárdsága viszont alacsony, ezért az épületek húzófeszültséggel terhelt részeibe betonacélt és betonvasat helyeznek, mert a húzóerőt a betonacél és betonvas veszi fel.

Cégünk betonacél és betonvas gyártásával, vágásával és hajlításával foglalkozik, amivel az építtetők dolgát tesszük könnyebbé. Az általunk kínált betonacélt és betonvasat ugyanis a megrendelő igényei, illetve az épület tervei alapján vágjuk méretre, majd hajlítjuk meg a kívánt alakra. Ezek után nem szükséges az előbbi műveletekkel foglalkozni, hiszen a betonacél és betonvas gyakorlatilag a helyszínre megérkezését követően készen áll a beépítésre, így a munka gyorsabban haladhat, nincs hulladék, illetve az annak kezelésével foglalkozás problémája, ráadásul így spórolni is lehet, mivel a kész és megformázott betonacélon és betonvasan felül nem kell kifizetni azt a tételt, amit a hulladéktöbblet okozna.

betonacél és betonvas gyártásakor a legkorszerűbb berendezéseket használjuk annak érdekében, hogy megrendelőink minden igényét teljesíteni tudjuk, emellett pedig természetesen a gyorsaságra is nagy hangsúlyt helyezünk ezzel, hiszen modern gépeink segítségével még könnyebben tudjuk tartani a megadott határidőket. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, amit mindig igyekszünk elérni, és Ön is visszatérő vásárlónk lesz, amennyiben bennünket választ.

Ha felkeltettük az érdeklődését a betonacél és betonvas gyártás iránt, és szeretné cégünket felkérni egy projektben való részvételre, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, adja le rendelését, és kérjen árajánlatot! Kollégáink várják hívását!


Betonacél és betonvas gyártás