• Email: info@betonacelszerelo.hu

Betonacél gyártás

Betonacél-gyártó üzemünkben automata és kézi gépekkel végzünk betonacél vágást és hajlítást 8mm és 32mm közti átmérőre.

Néhány szó a betonacél előkészítésről

A betonacél előkészítés a betonacél megrendelés szerinti méretre vágását, hajlítását és kötegelését jelenti. Mi a Betonacél Szerelő Kft-nél a debreceni és budapesti telephelyeinken pontosan ennek a munkafolyamatnak az elvégzésére rendezkedtünk be. A megrendelői igények kielégítése érdekében telehelyeinket korszerű gépekkel szereltük fel, így képesek vagyunk a kedvező árak mellett a rövid határidőket is tartani.

 

 

Miért is jó ez Önnek?

Előkészített betonacél alkalmazása azért is előnyös a megrendelő számára, mert a betonacél vágásakor keletkezett maradék anyagokkal már nem kell foglalkoznia. Ha tőlünk rendel előkészített betonacélt, akkor Önnek nem keletkezik haszontalan hulladék anyaga, csak annyi betonacélt kell megvásárolnia, amire valóban szükség van a beépítéskor. Az előkészítés utolsó lépéseként a kötegeket egy gyári azonosítóval - címkével látjuk el. Az általunk használt címke amellett, hogy időjárásálló, tartalmazza a megrendelés valamennyi fontos elemét és a beépítéskor a beazonosításhoz szükséges alakzatokat, adatokat is.

 

Betonacél hajlítás, vágás és megmunkálás a legmagasabb színvonalon

betonacél megmunkálásA nagy terhelésnek kitett épületekben szinte biztosan betonacél kerül felhasználásra annak érdekében, hogy a szerkezet ellenálljon a súlyosabb igénybevételnek. A betont acélszálakkal erősítik meg, így sokkal nagyobb lesz a szakítószilárdsága és a hagyományos beton maximális terhelhetőségének a többszörösét is kibírja. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a betonacél megmunkálást olyan profi cégre bízzuk, ahol képzett szakemberek dolgoznak a legkorszerűbb eszközökkel és módszerekkel.  

A betonacél előkészítésének fontos szerepe van a végeredmény minőségében. Az előkészítésbe beletartozik a betonacél hajlítás és a betonacél vágás, aminek minden esetben a megrendelő igényei szerint kell elkészülnie. Cégünk ebben segít Önnek! Hosszú évek óta foglalkozunk betonacél megmunkálással, így nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. A nálunk dolgozó szakembereket folyamatosan továbbképezzük, így biztosítva, hogy képesek legyenek a legújabb technológiák alkalmazására, valamint segítjük őket a környezettudatos munkavégzés elsajátításában. A betonacél megmunkáláshoz korszerű eszközöket használunk, amelyeket folyamatosan karbantartunk, így minden ügyfelünket kifogástalanul, magas színvonalon tudjuk kiszolgálni. Cégünk minden esetben a környezetkímélő megoldásokat preferálja, ezzel is a kor követelményeinek igyekszünk megfelelni. 

betonacél megmunkálás során kiemelt figyelmet fordítunk a határidők betartására. Tudjuk, hogy ügyfeleink elégedettségét az árszínvonal is jelentősen befolyásolja, ezért törekszünk a kiváló ár-érték arányra. 

Amennyiben megbízható partnert keres betonacél hajlításhoz, vágáshoz, a legjobb helyen jár! Cégünkre mindenben számíthat ezen a téren. Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy pontos árajánlatot szeretne kérni betonacél megmunkálásra, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről! Forduljon hozzánk akár még ma, hogy mielőbb belevághassunk a közös munkába! 

 

A betonvas átmérőkről, fajsúlyokról, járatos méretekről röviden

betonvas betonvas népszerű alapanyag az építőiparban, hiszen számos előnyös tulajdonsága van. Jelentősen megnövelhető vele a beton erőssége, teherbírása, ezért a nagyobb terhelésnek kitett épületek stabilitásában kulcsfontosságú szerepet játszik. Használata sok esetben nélkülözhetetlen, ám nagyon fontos az is, hogy a megfelelő minőségű és méretű betonvas kerüljön beépítésre. Betonvas rendelésekor elengedhetetlen, hogy a méretek pontosan legyenek leadva, ezért érdemes tisztában lenni az alapvető adatokkal. Nézzük ezt egy kicsit bővebben, vagyis mi mindent kell figyelembe venni betonvas rendeléskor!

betonvas egyik legfontosabb tulajdonsága az átmérője, vagyis, hogy pontosan hány milliméteres vastagságú a betonvas szál. Cégünk 8 és 32 mm-es átmérő közötti anyagokkal foglalkozik. Nem szabad megfeledkezni a járatos méretekről sem, ami azt jelöli, hogy milyen hosszú a betonvas szál. A sztenderd méret a 12 méter, erre van szükség a leggyakrabban, illetve sok esetben ez jelenti a minden szempontból ideális megoldást. 

betonvas fajsúlya lényegében adott, hiszen a súlyt az átmérő és a szál hossza határozza meg. Néhány példa: egy 8 mm-es átmérőjű, 1 méter hosszúságú szál súlya 0,395 kg, egy ugyanilyen átmérővel rendelkező, de 6 méter hosszú betonvas szál súlya pedig 3,37 kg. A 12 mm átmérőjű betonvas szál súlya 1 méteres hosszúság esetén 0,888 kg, 6 méteres hossz esetén pedig 5,328 kg. Nézzünk egy példát a nagyobb méretekre is: 32 mm átmérőjű, 1 méteres hosszúságú betonvas szál súlya 6,313 kg, 12 méteres méretben viszont már 75,756 kg. 

Minden esetben javasoljuk, hogy ha egy kicsit is bizonytalan valaki abban, hogy pontosan milyen betonvasra van szüksége, akkor vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik nagy tapasztalattal és szaktudással állnak ügyfeleink rendelkezésére. 

Amennyiben kérdése van vagy rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen tájékoztatjuk a részletekről! Ha betonvasra van szüksége, ne menjen tovább, nálunk megtalálja az ideális alapanyagot! 

Betonacél megmunkálás kedvező feltételekkel!

betonacélA beton alapvetően erős anyag, mégsem használható minden esetben. A nyomásnak nagyon jól ellenáll, azonban a húzószilárdsága alacsony, ezért nagy terhelésnek kitett épületek esetében mindenképp betonacéllal együtt kell alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy a betonba egymástól meghatározott meghatározott távolságra acélszálakat helyeznek. Az így létrehozott vasbeton már minden szempontból kiváló tulajdonságokkal bír, használható akár irodaépületekhez, parkolóházakhoz, bevásárlóközpontokhoz vagy más, nagy terhelésnek kitett épületekhez. 

Ahhoz, hogy a vasbeton megfeleljen az elvárásoknak, fontos, hogy a betonacél megmunkálást szakértők végezzék.Elengedhetetlen, hogy a beton megfelelően tudjon az acélhoz tapadni, ennek érdekében az acélszálak kampózására vagy a felületük barázdálására van szükség. A vasbeton csak akkor lesz ellenálló és tartós, ha a betonacél szálak gondosan, kifeszítve vannak beépítve. Bizonyos esetekben szükség van úgynevezett kengyelek beépítésére is, ezek biztosítják a nyírófeszültségnek való ellenállást. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik betonacél megmunkálásban. Vállaljuk normál és bordázott betonacélok megmunkálását tekercsből és rúdból egyaránt. Szolgáltatásunk kiterjed a különböző méretű és formájú kengyelek készítésére, valamint a szálak egyengetésére és méretre vágására is. A betonacélt igény szerint hajlítjuk és kötegeljük, beépítésre előkészítve adjuk át ügyfeleinknek. Munkánkat korszerű, karbantartott gépekkel végezzük, rövid határidővel. Cégünk a magas minőség ellenére kedvező áron dolgozik, nálunk a betonacél megmunkálás megfizethető és gyors. 

Amennyiben kérdése van vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben, illetve tájékoztatják a betonacél megmunkálással kapcsolatos részletekről. Ne habozzon, kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb megkezdődhessen a munka és rendelkezésére bocsáthassuk az előkészített betonacélt

A hidegen és melegen hengerelt betonacélról bővebben 

hidegen hengerelt betonacélVannak olyan alapanyagok, amik nélkülözhetetlenek a különböző építkezésekről. Ilyen például a hegeszthető betonacél, ami fontos szerepet tölt be az ingatlanok időtállóságának biztosításában. Gondoskodik a stabil, biztos alapokról, így a kész ingatlanok biztonságosak és élhetőek lesznek. Ezeket az anyagokat főként meleg vagy hideg hengereléssel gyártják le. A melegen hengerelt betonacélok tulajdonképpen rúdacélok, amik nagy mennyiségben kerülnek felhasználásra az épületek kivitelezése során.

melegen hengerelt betonacélok a hideg átalakítás során bordázattal lesznek ellátva. A bordázott, melegen hengerelt betonacélt elsősorban a beton megerősítéséhez alkalmazzák az ipari és magán építkezéseknél. Többek között födémek, falak, oszlopok, támfalak, gerendák munkálataihoz használják fel a szakemberek. A bordázott betonacél a kialakításának köszönhetően sokkal nagyobb ellenállóképességgel rendelkezik, emiatt nincs szükség nagy mennyiségre az anyagból az ideális szilárdság eléréséhez. Ezzel jelentős összegeket meg lehet spórolni az alapanyag vásárláskor a projektek megkezdése előtt, így a megrendelők anyagi előnyökre is szert tehetnek.

Spóroljon Ön is, és gondoskodjon az anyagok beszerzéséről! Cégünk melegen és hidegen hengerelt betonacélt egyaránt tud biztosítani a különböző projektekhez. A megrendeléseket igyekszünk rövid határidővel teljesíteni, így az épületek kivitelezése időben elkezdődhet. Telephelyünkön korszerű technológiával gyártjuk le a megrendelt anyagokat. A melegen és hidegen hengerelt betonacélokkal kapcsolatban is hosszú távon számíthat ránk: ha a jövőben más építkezéseknél is szükség lenne az alapanyagokra, bátran fordulhat hozzánk. A rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást garantáljuk. 

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat cégünkről, tevékenységi köreinkről. Amennyiben leadná rendelését vagy kérdései lennének a hidegen vagy melegen hengerelt betonacélról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb információkról.

A betonacél előkészítésről bővebben

betonacél gyártásNapjainkban a nagy terhelésnek kitett épületeknél, például irodaházaknál, parkolóházaknál, csarnokoknál előszeretettel használják a betonacélt, hiszen ez egy rendkívül ellenálló és hatalmas teherbírással rendelkező anyag. Nagyon fontos azonban, hogy csakis megbízható forrásból szabad beszerezni, ahol garantálják a betonacél gyártás során a maximális minőséget. 

Cégünk ezen a téren nagy tapasztalattal rendelkezik és vállaljuk a betonacél előkészítését is. Ennek köszönhetően már felhasználásra kész állapotban szállítjuk a helyszínre a megrendelt anyagot, azaz méretre vágjuk, hajlítjuk (8 és 32 mm közötti átmérőre) és kötegeljük. A betonacél előkészítésének köszönhetően a felhasználáskor már nem keletkezik vágási maradék, aminek az elszállításával külön foglalkozni kellene. A vágás során akár nagy mennyiségű is lehet a haszontalan hulladék, azonban, ha ránk bízza a betonacél előkészítését, akkor csak a valóban szükséges, vagyis a ténylegesen beépítendő mennyiséget kell megvásárolnia, a felesleg kezelése pedig a mi feladatunk. Cégünknél a betonacél előkészítéshez hozzá tartozik a kötegek gyári azonosítóval való ellátása is, amely tartalmazza a megrendelés minden fontos információját, valamint a beépítéskor a beazonosításhoz szükséges alakzatokat, adatokat is. Ehhez minden esetben időjárásálló címkét használunk, amiben nem tehet kárt sem a tűző napfény, sem az eső. 

betonacél előkészítésnek köszönhetően ügyfeleink rengeteget spórolhatnak, ami egyrészt abból adódik, hogy nem nekik kell foglalkozni a haszontalan hulladék kezelésével, másrészt pedig csak annyi anyag kerül kiszámlázásra, amennyi valóban szükséges a beépítéshez. Ezzel sokkal költséghatékonyabbá tehető az egész építési folyamat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és kérdése lenne a betonacél előkészítéssel kapcsolatban, ne habozzon, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek mindenben, illetve tájékoztatják a megrendeléssel, valamint a betonacél gyártással kapcsolatos részletekről. 

 

Betonacél gyártás szakértőktől

betonacél gyártásaA beton napjaink egyik legelterjedtebb építőanyaga: a családi házaktól kezdve minden épületben megjelenik kisebb-nagyobb mértékben. Ugyan már önmagában is rendkívül stabil anyag, ám a stabilitás maximalizálása érdekében szüksége van plusz merevítésre, amit betonacél gyártásával, majd beépítésével szokás megoldani.

betonacél gyártása annak érdekében fontos, hogy az elkészült betonépítmények szilárdsága fokozható legyen. A vasbetonban a nyomófeszültséget a beton veszi fel, ugyanis jól ellenáll a nyomásnak, a húzószilárdsága viszont alacsony, ezért az épületek húzófeszültséggel terhelt részeibe betonacélt helyeznek, mert a húzóerőt a betonacél veszi fel.

Cégünk betonacél gyártásával, vágásával és hajlításával foglalkozik, amivel az építtetők dolgát tesszük könnyebbé. Az általunk kínált betonacélt ugyanis a megrendelő igényei, illetve az épület tervei alapján vágjuk méretre, majd hajlítjuk meg a kívánt alakra. Ezek után nem szükséges az előbbi műveletekkel foglalkozni, hiszen a betonacél gyakorlatilag a helyszínre megérkezését követően készen áll a beépítésre, így a munka gyorsabban haladhat, nincs hulladék, illetve az annak kezelésével foglalkozás problémája, ráadásul így spórolni is lehet, mivel a kész és megformázott betonacélon felül nem kell kifizetni azt a tételt, amit a hulladéktöbblet okozna.

betonacél gyártásakor a legkorszerűbb berendezéseket használjuk annak érdekében, hogy megrendelőink minden igényét teljesíteni tudjuk, emellett pedig természetesen a gyorsaságra is nagy hangsúlyt helyezünk ezzel, hiszen modern gépeink segítségével még könnyebben tudjuk tartani a megadott határidőket. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, amit mindig igyekszünk elérni, és Ön is visszatérő vásárlónk lesz, amennyiben bennünket választ.

Ha felkeltettük az érdeklődését a betonacél gyártás iránt, és szeretné cégünket felkérni egy projektben való részvételre, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, adja le rendelését, és kérjen árajánlatot! Kollégáink várják hívását!


Betonacél gyártás