• Email: info@betonacelszerelo.hu

Betonacél gyártás

Betonacél-gyártó üzemünkben automata és kézi gépekkel végzünk betonacél vágást és hajlítást 8mm és 32mm közti átmérőre.

Néhány szó a betonacél előkészítésről

A betonacél előkészítés a betonacél megrendelés szerinti méretre vágását, hajlítását és kötegelését jelenti. Mi a Betonacél Szerelő Kft-nél a debreceni és budapesti telephelyeinken pontosan ennek a munkafolyamatnak az elvégzésére rendezkedtünk be. A megrendelői igények kielégítése érdekében telehelyeinket korszerű gépekkel szereltük fel, így képesek vagyunk a kedvező árak mellett a rövid határidőket is tartani.

 

 

Miért is jó ez Önnek?

Előkészített betonacél alkalmazása azért is előnyös a megrendelő számára, mert a betonacél vágásakor keletkezett maradék anyagokkal már nem kell foglalkoznia. Ha tőlünk rendel előkészített betonacélt, akkor Önnek nem keletkezik haszontalan hulladék anyaga, csak annyi betonacélt kell megvásárolnia, amire valóban szükség van a beépítéskor. Az előkészítés utolsó lépéseként a kötegeket egy gyári azonosítóval - címkével látjuk el. Az általunk használt címke amellett, hogy időjárásálló, tartalmazza a megrendelés valamennyi fontos elemét és a beépítéskor a beazonosításhoz szükséges alakzatokat, adatokat is.

 

Betonacél megmunkálás kedvező feltételekkel!

betonacélA beton alapvetően erős anyag, mégsem használható minden esetben. A nyomásnak nagyon jól ellenáll, azonban a húzószilárdsága alacsony, ezért nagy terhelésnek kitett épületek esetében mindenképp betonacéllal együtt kell alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy a betonba egymástól meghatározott meghatározott távolságra acélszálakat helyeznek. Az így létrehozott vasbeton már minden szempontból kiváló tulajdonságokkal bír, használható akár irodaépületekhez, parkolóházakhoz, bevásárlóközpontokhoz vagy más, nagy terhelésnek kitett épületekhez. 

Ahhoz, hogy a vasbeton megfeleljen az elvárásoknak, fontos, hogy a betonacél megmunkálást szakértők végezzék.Elengedhetetlen, hogy a beton megfelelően tudjon az acélhoz tapadni, ennek érdekében az acélszálak kampózására vagy a felületük barázdálására van szükség. A vasbeton csak akkor lesz ellenálló és tartós, ha a betonacél szálak gondosan, kifeszítve vannak beépítve. Bizonyos esetekben szükség van úgynevezett kengyelek beépítésére is, ezek biztosítják a nyírófeszültségnek való ellenállást. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik betonacél megmunkálásban. Vállaljuk normál és bordázott betonacélok megmunkálását tekercsből és rúdból egyaránt. Szolgáltatásunk kiterjed a különböző méretű és formájú kengyelek készítésére, valamint a szálak egyengetésére és méretre vágására is. A betonacélt igény szerint hajlítjuk és kötegeljük, beépítésre előkészítve adjuk át ügyfeleinknek. Munkánkat korszerű, karbantartott gépekkel végezzük, rövid határidővel. Cégünk a magas minőség ellenére kedvező áron dolgozik, nálunk a betonacél megmunkálás megfizethető és gyors. 

Amennyiben kérdése van vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben, illetve tájékoztatják a betonacél megmunkálással kapcsolatos részletekről. Ne habozzon, kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb megkezdődhessen a munka és rendelkezésére bocsáthassuk az előkészített betonacélt

A hidegen és melegen hengerelt betonacélról bővebben 

hidegen hengerelt betonacélVannak olyan alapanyagok, amik nélkülözhetetlenek a különböző építkezésekről. Ilyen például a hegeszthető betonacél, ami fontos szerepet tölt be az ingatlanok időtállóságának biztosításában. Gondoskodik a stabil, biztos alapokról, így a kész ingatlanok biztonságosak és élhetőek lesznek. Ezeket az anyagokat főként meleg vagy hideg hengereléssel gyártják le. A melegen hengerelt betonacélok tulajdonképpen rúdacélok, amik nagy mennyiségben kerülnek felhasználásra az épületek kivitelezése során.

melegen hengerelt betonacélok a hideg átalakítás során bordázattal lesznek ellátva. A bordázott, melegen hengerelt betonacélt elsősorban a beton megerősítéséhez alkalmazzák az ipari és magán építkezéseknél. Többek között födémek, falak, oszlopok, támfalak, gerendák munkálataihoz használják fel a szakemberek. A bordázott betonacél a kialakításának köszönhetően sokkal nagyobb ellenállóképességgel rendelkezik, emiatt nincs szükség nagy mennyiségre az anyagból az ideális szilárdság eléréséhez. Ezzel jelentős összegeket meg lehet spórolni az alapanyag vásárláskor a projektek megkezdése előtt, így a megrendelők anyagi előnyökre is szert tehetnek.

Spóroljon Ön is, és gondoskodjon az anyagok beszerzéséről! Cégünk melegen és hidegen hengerelt betonacélt egyaránt tud biztosítani a különböző projektekhez. A megrendeléseket igyekszünk rövid határidővel teljesíteni, így az épületek kivitelezése időben elkezdődhet. Telephelyünkön korszerű technológiával gyártjuk le a megrendelt anyagokat. A melegen és hidegen hengerelt betonacélokkal kapcsolatban is hosszú távon számíthat ránk: ha a jövőben más építkezéseknél is szükség lenne az alapanyagokra, bátran fordulhat hozzánk. A rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást garantáljuk. 

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat cégünkről, tevékenységi köreinkről. Amennyiben leadná rendelését vagy kérdései lennének a hidegen vagy melegen hengerelt betonacélról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb információkról.

A betonacél előkészítésről bővebben

betonacél gyártásNapjainkban a nagy terhelésnek kitett épületeknél, például irodaházaknál, parkolóházaknál, csarnokoknál előszeretettel használják a betonacélt, hiszen ez egy rendkívül ellenálló és hatalmas teherbírással rendelkező anyag. Nagyon fontos azonban, hogy csakis megbízható forrásból szabad beszerezni, ahol garantálják a betonacél gyártás során a maximális minőséget. 

Cégünk ezen a téren nagy tapasztalattal rendelkezik és vállaljuk a betonacél előkészítését is. Ennek köszönhetően már felhasználásra kész állapotban szállítjuk a helyszínre a megrendelt anyagot, azaz méretre vágjuk, hajlítjuk (8 és 32 mm közötti átmérőre) és kötegeljük. A betonacél előkészítésének köszönhetően a felhasználáskor már nem keletkezik vágási maradék, aminek az elszállításával külön foglalkozni kellene. A vágás során akár nagy mennyiségű is lehet a haszontalan hulladék, azonban, ha ránk bízza a betonacél előkészítését, akkor csak a valóban szükséges, vagyis a ténylegesen beépítendő mennyiséget kell megvásárolnia, a felesleg kezelése pedig a mi feladatunk. Cégünknél a betonacél előkészítéshez hozzá tartozik a kötegek gyári azonosítóval való ellátása is, amely tartalmazza a megrendelés minden fontos információját, valamint a beépítéskor a beazonosításhoz szükséges alakzatokat, adatokat is. Ehhez minden esetben időjárásálló címkét használunk, amiben nem tehet kárt sem a tűző napfény, sem az eső. 

betonacél előkészítésnek köszönhetően ügyfeleink rengeteget spórolhatnak, ami egyrészt abból adódik, hogy nem nekik kell foglalkozni a haszontalan hulladék kezelésével, másrészt pedig csak annyi anyag kerül kiszámlázásra, amennyi valóban szükséges a beépítéshez. Ezzel sokkal költséghatékonyabbá tehető az egész építési folyamat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és kérdése lenne a betonacél előkészítéssel kapcsolatban, ne habozzon, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek mindenben, illetve tájékoztatják a megrendeléssel, valamint a betonacél gyártással kapcsolatos részletekről. 

 

Betonacél gyártás szakértőktől

betonacél gyártásaA beton napjaink egyik legelterjedtebb építőanyaga: a családi házaktól kezdve minden épületben megjelenik kisebb-nagyobb mértékben. Ugyan már önmagában is rendkívül stabil anyag, ám a stabilitás maximalizálása érdekében szüksége van plusz merevítésre, amit betonacél gyártásával, majd beépítésével szokás megoldani.

betonacél gyártása annak érdekében fontos, hogy az elkészült betonépítmények szilárdsága fokozható legyen. A vasbetonban a nyomófeszültséget a beton veszi fel, ugyanis jól ellenáll a nyomásnak, a húzószilárdsága viszont alacsony, ezért az épületek húzófeszültséggel terhelt részeibe betonacélt helyeznek, mert a húzóerőt a betonacél veszi fel.

Cégünk betonacél gyártásával, vágásával és hajlításával foglalkozik, amivel az építtetők dolgát tesszük könnyebbé. Az általunk kínált betonacélt ugyanis a megrendelő igényei, illetve az épület tervei alapján vágjuk méretre, majd hajlítjuk meg a kívánt alakra. Ezek után nem szükséges az előbbi műveletekkel foglalkozni, hiszen a betonacél gyakorlatilag a helyszínre megérkezését követően készen áll a beépítésre, így a munka gyorsabban haladhat, nincs hulladék, illetve az annak kezelésével foglalkozás problémája, ráadásul így spórolni is lehet, mivel a kész és megformázott betonacélon felül nem kell kifizetni azt a tételt, amit a hulladéktöbblet okozna.

betonacél gyártásakor a legkorszerűbb berendezéseket használjuk annak érdekében, hogy megrendelőink minden igényét teljesíteni tudjuk, emellett pedig természetesen a gyorsaságra is nagy hangsúlyt helyezünk ezzel, hiszen modern gépeink segítségével még könnyebben tudjuk tartani a megadott határidőket. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, amit mindig igyekszünk elérni, és Ön is visszatérő vásárlónk lesz, amennyiben bennünket választ.

Ha felkeltettük az érdeklődését a betonacél gyártás iránt, és szeretné cégünket felkérni egy projektben való részvételre, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, adja le rendelését, és kérjen árajánlatot! Kollégáink várják hívását!

Betonacél gyártás