• Email: info@betonacelszerelo.hu

Betonacél gyártásban verhetetlenek vagyunk!

Betonacél gyártást vállalunk magas minőségben, rövid határidőn belül, kiváló ár-érték arányban, a megrendelő igényei szerint! 


betonacél egy rendkívül erős, ellenálló anyag, nem véletlen, hogy napjainkban szinte mindig ez adja a nagy terhelésnek kitett épületek alapját, ahol strapabíró megoldásra van szükség. Legyen szó akár egy bevásárlóközpontról, egy irodaházról vagy épp egy parkolóházról, a betonvas nem hiányozhat a szerkezetből. Ahhoz azonban, hogy a betonacél problémamentesen, gyorsan felhasználható legyen, egy olyan betonacél-gyártó üzemhez kell fordulni, ahol gondoskodnak a megfelelő előkészítésről és teljes mértékben a megrendelő igényei szerint készítik el az alapanyagot. 

Amennyiben Ön éppen ilyet keres, nálunk a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és foglalkozunk hidegen és melegen hengerelt betonacéllal is. A betonvas-gyártás utolsó fázisaként beiktatjuk a vágást és a hajlítást is, ennek köszönhetően Ügyfeleinknek nem kell feleslegesen kifizetett hulladékkal számolniuk,  aminek ráadásul az elszállítását is meg kellene oldani. Ezzel rengeteg idő, energia és persze pénz spórolható meg, de cégünk ezen felül is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a költségek tervezhetőek legyenek, így Ügyfeleink akár az egész projektre, vagy évre fixálhatják az áraikat. Betonacél-gyártó üzemünkben automata és kézi gépekkel végzünk betonacél vágást és hajlítást, 8mm és 32mm közti átmérőre. A megrendeléseket igyekszünk rövid határidőn belül teljesíteni, így velünk nem kell tartani hosszan elhúzódó alapanyag beszerzéstől. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és éppen egy megbízható betonacél-kereskedelem után kutat, ne menjen tovább, ugyanis nálunk a legjobb helyen jár! Ha kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy szeretné mielőbb megrendelni a betonvasat, bátran forduljon munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeinken keresztül, ők készséggel  segítenek mindenben, illetve tájékoztatják a részletekről! 

Betonacél gyártásban verhetetlenek vagyunk!