• Email: info@betonacelszerelo.hu

Betonacél távtartók magas minőségben, megbízható forrásból!

A betonacél és betonvas távtartók fontos szerepet töltenek be a vasbeton minőségében, hiszen ezek felelnek az acélháló stabilitásáért. A vasbeton egy rendkívül népszerű alapanyag, melyet napjainkban előszeretettel használnak építkezésekhez. A lényege, hogy egy acélhálóval erősítik meg a betont, ami így sokkal strapabíróbbá válik és jelentősen nő a teherbírása is. Ahhoz azonban, hogy megbízható minőségű legyen, gondos előkészítésre, valamint magas minőségű betonacél és betonvas távtartókra van szükség.


A betonacél és betonvas távtartók a családi házak alapjánál illetve a födémnél is használatos vasbetonban az acélszálakat megfelelő távolságra tartják egymástól. Cégünk az Ultrafix és az Unifix betonacél és betonvas távtartókkal dolgozik, amelyek korszerűbbek és szakszerűbbek a régen használt fa, cserép, illetve tégla daraboknál és velük ellentétben nem vezeti a vizet, ami a betonacél korróziójához vezetne. Az általunk kínált betonacél és betonvas távtartóknak köszönhetően a víz okozta korrózió megelőzhető, így jelentősen megnövelhető a beton élettartama. Ez rendkívül fontos, hiszen a betonacél szerkezetek az épületek alapját adják, ezért meghatározzák a stabilitását és alapvetően befolyásolják a teherbíró képességét is.

Az általunk kínált Ultrafix és Unifix betonacél és betonvas távtartók kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, ezért maximálisan megéri mellettük dönteni. Nem szabad abba a hibába esni, hogy a látszólag olcsóbb megoldást választjuk, mert ez hosszú távon súlyos problémákat okozhat és rövid időn belül javításra lehet szükség miatta. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és teljes körű szolgáltatást nyújtunk a betonacéllal kapcsolatban: vállaljuk a gyártást, megmunkálást, hajlítást és a kívánt méretre vágást is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne még többet megtudni az általunk kínált Unifix és Ultrafix távtartókról és betonvas betonacélhoz, keressen minket bizalommal akár még ma a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Döntsön Ön is a korszerű technológiák mellett, válasszon minket, ha betonacélra van szüksége!

Betonacél távtartók magas minőségben, megbízható forrásból!