• Email: info@betonacelszerelo.hu

ELŐRE GYÁRTOTT RÉSARMATÚRA ÉS CÖLÖPARMATÚRA AZONNAL, RAKTÁRRÓL!

Az építkezéseken szó szerint és képletesen szólva is minden egymásra épül. A szó szerintit talán nem kell magyarázni, képletesen szólva viszont úgy értendő, hogy az egyik feladat követi a másikat, és mindegyik elkészülése feltétele a következő munkafázisnak.

Ha egy beszállító késik valamelyik építési anyaggal, vagy eszközzel, leáll a munka, de hasonló a helyzet, ha az egyik feladatért felelős csoport nincs kész határidőre a munkájával - ekkor borítékolható, hogy még ha az utánuk következők képesek is lesznek tartani az ütemtervet, az átadás már nem lesz meg akkor, amikorra az építtetők azt várják. Ha tehát építkezésről van szó, érdemes a lehető legmegbízhatóbb szakembereket, illetve cégeket felkérni a munkára, és persze a beszállítókkal kapcsolatban is hasonlóan kell eljárni.

A cölöpözés, illetve nagy általánosságban véve a betonozás különleges eszközöket kíván meg, amelyek segítségével a munka hatékonyabb, a végeredmény pedig stabilabb és tartósabb lesz; ilyenek a különféle armatúrák, vagyis a résarmatúra és a cölöparmatúra is. Gyakori az előre gyártott cölöpök és egyéb elemek használata, ám a vasbeton alapvetően rideg, így könnyen törik, ezért érdemesebb ezeket a helyszínen elkészíteni - ehhez nyújtanak segítséget az armatúrák.

A résarmatúrák és cölöparmatúrák tulajdonképpen az előre meghatározott formára hajlított betonacél és betonvas-darabok, amelyekett a megfelelő alakzatba rendeznek és rögzítenek. Ezek adják a vasbeton szerkezetek acél merevítését, ami által az elkészült szerkezet tökéletesen merev marad, és jobban ellenáll a különféle mechanikai erőhatásoknak. A résarmatúrák és cölöparmatúrák elkészítése szakértelmet kíván, és természetesen időbe kerül.

Ha Ön nem szeretne várakozni a résarmatúrák és cölöparmatúrák elkészítésére, válasszon bennünket! Cégünk előre gyártott elemekkel várja, így nem kell késedelemmel számolnia, ha építkezik. Bármilyen betonacél és betonvas szerkezetre van szüksége, vagy ha csak betonacélt és betonvasat vásárolna, állunk a rendelkezésére! Amennyiben kérdése lenne a résarmatúrákkal és cölöparmatúrákkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

ELŐRE GYÁRTOTT RÉSARMATÚRA ÉS CÖLÖPARMATÚRA AZONNAL, RAKTÁRRÓL!