• Email: info@betonacelszerelo.hu

Hegesztett háló a feladathoz igazítva!

Hegesztett háló többféle változatban és kiszerelésben, kedvező áron kapható nálunk! Megbízható vasanyagok biztos forrásból!
 


Az olyan alapvetőnek számító vasanyag, mint amilyen a ponthegesztett háló, rengeteg feladathoz lehet szükséges. Használata nem maradhat el akkor, ha erős, strapabíró, mégis rugalmas betonfelületet kell kialakítani, leggyakrabban ugyanis vasbeton vasalásához alkalmazzák. Innen erednek egyéb megnevezései, mint például a vasháló vagy betonacél háló. Kedvező tulajdonságai azonban nem csak betonozás alkalmával érvényesülhetnek, alkalmazzák többek között elválasztó rácsok és kerítések, de még kutyakenelek kialakításához is.

A hegesztett háló előállításához betonacél szálakra van szükség, melyeket két irányban futtatva, a keresztezési pontokon összehegesztenek. Az előállításhoz használt betonacél átmérője általában 4, 5, 6, 8 vagy 10 mm. A síkháló kiosztása is többféle lehet, melyek közül a 150 x 150 mm és a 200 x 200 mm a két leggyakoribb változat. A vasanyagot mindig az adott feladatnak megfelelően kell kiválasztani, a döntésnél elsősorban a terhelést kell figyelembe venni. Fontos tudni, hogy néhány mm-es eltérés is jelentős különbséget jelent a végeredményt tekintve, és csak a megfelelő kivitel tud maradéktalanul eleget tenni funkciójának, ezért szükség esetén ajánlott szakember segítségét kérni. Amit még tudni érdemes a vásárlás előtt, hogy a hegesztett hálót nem lehet egyengetni, ami azt jelenti, hogy a szállítás és tárolás során kiemelt figyelmet fordítani a deformálódás elkerülésére.

Annak, aki nap, mint nap ezzel a vasanyaggal dolgozik, vagy akár csak szereti maga végezni a kisebb-nagyobb felújítási teendőket otthonában, nem mindegy, hol vásárol ponthegesztett hálót. Ha Ön is a szakma specialistáinál szeretné intézni a beszerzést, jó helyen jár! Nálunk többféle kivitelben vásárolhat térhálótbetonhálótkonténerhálót táblás áron, vagy akár kötegáron is.

Ha bővebb információkra van szüksége a hegesztett háló forgalmazásával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Hegesztett háló a feladathoz igazítva!