• Email: info@topsteel.hu

Táblás acéllemezek széles választékban

Acéllemez táblában, többféle kivitelben, kedvező áron kapható!


Azok számára, akik acéllemezt szeretnének vásárolni, számos lehetőség kínálkozik, hiszen a vásárlói igényeket minden gyártással foglalkozó cég igyekszik kiszolgálni. Ennek köszönhető, hogy választékunkban megtalálhatóak a hidegen hengerelt acéllemezek, a melegen hengerelt acéllemezek, a horganyzott acéllemezek a korrózióvédelem érdekében, továbbá a méretek és vastagság tekintetében is van miből választani.

A melegen hengerelt, azaz MH acéllemezeket szobahőmérsékleten hagyják kihűlni, ezért nincsenek olyan belső feszültségek, amelyek a munkafolyamatból származhatnak. A hidegen hengerelt, vagyis HH acéllemezek ezzel szemben merevebbek és erősebbek, ám érdemes tudni, hogy tulajdonképpen melegen hengerelt acéllemezről van szó, amelyet további feldolgozásnak vetettek alá. Ez a típus merevebb és erősebb, mint a melegen hengerelt acél, a keménysége és a deformációval szembeni ellenállása pedig nagyobb.

Ami a méreteket illeti, az alábbiakat tudjuk vásárlóinknak biztosítani:

1000x2000 mm
1250x2500 mm
1500x3000 mm

A kínálatunkból megvásárolható táblás acéllemezek vastagsága 0,5 millimétertől egészen 10 milliméterig változik, és fontos még megemlítenünk a mintázatot, hiszen ilyen táblás acéllemezeket is kínálunk: a könnycsepp minta például a csúszásbiztos felületek kialakítására alkalmas. A felületkezelés is többféle lehet: a már fentebb is említett horganyzott típus mellett fekete felületű táblás acéllemezeket is kínálunk vásárlóinknak.

Ha az elérhető legjobb minőséget keresi, nálunk biztosan megtalálja! Táblás acéllemezeink a legmagasabb színvonalat képviselik, az áruk viszont ehhez viszonyítva kifejezetten kedvező, ezért Önnek is megéri bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne táblás acéllemezt vásárolni, illetve, ha kérdése lenne termékeinkkel és árainkkal kapcsolatban, valamint, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot kollégáinktól!

Táblás acéllemezek széles választékban