• Email: info@betonacelszerelo.hu

Vasszerelés az alapozás során: számíthat ránk a munkálatokban!

Betonacél helyszínre szállítása, helyben történő szerelése, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás, alapozáskor számíthat ránk!


Ahhoz, hogy egy ingatlan időtálló, értékes legyen, a kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni. Már az alapozás során körültekintőnek kell lenni, ugyanis ellenkező esetben később komoly szerkezeti károkkal szembesülhetnek az épületben élők. Most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon a legfontosabb tudnivalókról ezzel kapcsolatban. Az alapozás során a vasszerelésben vállalkozásunkra mindenképp számíthat!

Az alapozáskor először azt kell mérlegelni, hogy szükség lesz-e pincére vagy nem. Ha a leendő tulajdonosok úgy döntenek, hogy nem tartanak igényt a helyiségre, legalább nyolcvan centiméter nagyságú alappal kell számolniuk. Rögtön az elején szükség lesz vízvezeték szerelőkre is, hiszen a bejövő vezetékek, szennyvízcsatorna is nélkülözhetetlenek az ingatlan alapjából. A munkálatok során a betontetőre is muszáj odafigyelni, ami tíz centiméterrel a járdaszint alatt fog végződni. A betont tűvibrátorral tömörítik az alap betonozáskor. Az alaptetőnél elengedhetetlen, hogy a felületi egyenetlenség eltérései öt centiméteren belül maradjanak. Lábazati betonnál nem célszerű a zsalukövet választani, ugyanis így nem lehet kivitelezni a későbbiekben a vasszerelést. A lábazati falaknál maximum egy vagy két centiméteres eltérés lehet! Az alapozáskor a kéményalapról is gondoskodni kell. Amikor a lábazati beton már megszilárdult, a zsaluzatot el kell távolítani a belső síkon, a külső részen pedig legalább nyolc centiméteres magasságban meg kell emelni. Következik a lábazaton belüli terület elrendezése, amit, ha muszáj, fel kell tölteni.

Ezután jöhet a vasszerelés, amivel kapcsolatban bátran fordulhat cégünkhöz.Vállalkozásunk fő tevékenysége a betonacélok méretre vágása, alakra hajlítása. A szállítás után vállaljuk a megrendelt betonacél helyben történő szerelését is. Az alapanyagok szál vagy tekercs formában érkeznek a telephelyre.

Végül, a vasszerelés befejezése után megkezdődhet a terület teljes lebetonozása. Ha igénybe venné a szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Vasszerelés az alapozás során: számíthat ránk a munkálatokban!