• Email: info@topsteel.hu

Betonvas a beton húzóerejének és terhelhetőségének növelésére

Betonvas nélkül nincs jól terhelhető vasbeton szerkezet. Rendelje meg a megfelelő méretben és kivitelben, kiváló minőségben és áron!


Az építőiparban alkalmazott professzionális megoldásokkal érdemes megismerkedni, ha saját projektbe kezdünk, hiszen egy kis utánajárással sokat tehetünk azért, hogy kifogástalan legyen a végeredmény.

A betonozás olyan munka, ami egyetlen építkezés esetén sem maradhat el, erről sok helyen lehet tájékozódni. Arról viszont már ritkábban esik szó, hogyan lehet többet kihozni a betonszerkezetekből. A megoldás az acélbetétek használatában rejlik, melyekkel erősebb, ellenállóbb és tartósabb szerkezeteket lehet építeni, ezért mindenképpen érdemes közelebbről is megismerkedni velük.

A beton önmagában rideg és rugalmatlan, viszont akkor, ha a szerkezetet betonacéllal erősítjük meg, akkor a két építőanyag legkedvezőbb tulajdonságait egyesítve egy nagy terhelhetőségű, rendkívül hosszú élettartamú szerkezetet kapunk. A beton vasalása nemcsak tartószerkezeti, de esztétikai szempontból is kedvező, ami például egy látszóbeton szerkezetnél ez elengedhetetlen. Ami erre a célra a leginkább alkalmas, az a bordázott felületű betonvas és az abból előállított termékek (hegesztett hálófeldolgozott betonacél), ami kiváló tapadásának köszönhetően jelentősen képes növelni a terhelhetőséget. A helyes méretezéshez mindenképpen statikus szakember segítségét kell kérnünk, hiszen pontosan ki kell számolni, mekkora terhelést kell bírnia a szerkezetnek. A betonacél vásárlását viszont magunk is elintézhetjük, ha már tudjuk, hogy mennyi és milyen méretű betonacél szálra vagy éppen terv szerint feldolgozott betonacélra (vágott/vágott-hajlított) lesz szükségünk.

Ha építkezés előtt áll, és a legkiválóbb minőségben és kedvező áron szeretné beszerezni a munkához szükséges betonacélt, forduljon bizalommal hozzánk! A gyártás mellett igény szerint a vágást és hajlítást, sőt, a kiszállítást is ránk bízhatja, így pontosan olyan formában kapja meg rendelését, ahogyan azt a feladat megköveteli.

Kérje ajánlatunkat, és rendeljen betonacélt tőlünk!

Betonvas a beton húzóerejének és terhelhetőségének növelésére